Altafujazz és un cicle musical permanent de Jazz a Altafulla. Neix el 5 de febrer del 2011 com a medi natural de presentar de forma “Artesanal” diferents estils de música relacionada amb el llenguatge del Jazz .

Els diferents estils expressats per diferents músics de diferents indrets i cultures ha propiciat una varietat de sons i melodies que han fet gaudir d´uns moments senzills i naturals en un indret amb molt bona acústica i aroma.

Cal destacar la presència de músics com Josep Maria Doménech , Joan Rion, Salvador Teixido, Leo Tejedor, Susi Castellet, Sabina Wit, Gaby Ardebol, Gill Kiffen, Toni Pla, Ariel Vigo, Marcos Serrano , Paco Xurado, Xavier Diaz, Toni Pages, Albert Carbonell, Oriol Roca, Bronislaw, Xavier Diaz, Ivan Saenz entre d´altres. Aquests  han presentat  les seves formacions de trio, duo, quartet anomenades  “SAÜN”,”CORNELIUS TRIO” THE BLOW TRIO “FOC EN ALÇADA” “SZALANSKI TRIO” GABY ARDEBOL TRIO” i “ARIEL VIGO TRIO”.

Cadascun d’ells ha desenvolupat diferents formes d´expressió del pensament en viu i en directe participant i fent participar el públic assistent. Les formes d’expressió s´han traduït en noves melodies fruit de les improvisacions.

ALTAFUJAZZ és un projecte que ofereix l´oportunitat d´expressar un pensament  i gaudir de la seva interpretació de forma Artesanal i natural.

 

¿Quienes somos?

Toni Pla Santamans

Music organitzador fundador i dinamitzador ALTAFUJAZZ.

Toni Plasantamans.